Saturday, November 26, 2016

Den gratis pakkekalender - Alternativet til den klassiske pakkekalender.

Denne pakkekalender er ekstra god for familien med 2 eller flere børn. Her vil der virkelig være penge at spare! Penge, der evt. kan bruges på lidt større julegaver - eller på varmeregningen ;)

Man kan - hvis barnet ville være ok med det - give det oplevelser i stedet for gaver. Og det er slet ikke så skørt eller besværligt som det lyder. Faktisk vil det gøre julemåneden ekstra hyggelig, fordi du hver dag vil lave noget særligt med dit barn.

Man kan lave en lille sød seddel for hver dag op til jul, med ting I kan lave sammen den dag. F.eks. "I aften skal vi spille kort", "I dag skal vi lave pandekager", "I dag kører vi i skoven", "I dag læser jeg godnathistorie ligeså længe du har lyst", "I dag besøger vi mormor og morfar", "I dag går vi på legepladsen sammen", "I dag må du bestemme hvad vi skal have til aftensmad", "I dag kører vi i Tiger, hvor du må vælge en ting", "I dag skal vi lege sammen og du bestemmer, hvad vi skal lege" o.s.v. - hvad der nu passer til jeres familie :) Det behøver jo ikke være store udflugter man skal ud på, gør det let og overskueligt.

No comments:

Post a Comment